Pilot 2018: afdeling 7, 8 en 9

Sportvrienden,

Zoals u wellicht bekend is, stonden er dit seizoen diverse gezamenlijke vluchten op het vliegprogramma tussen Afdeling 7-8-9. Tijdens deze vluchten is er een pilot gehouden om te onderzoeken of het wellicht iets extra’s zou zijn voor alle drie de afdelingen om uitslagen te maken met spelers uit andere vlieggebieden en om te kijken wat voor gevolgen dit heeft op de vlieglijnen. Voor deze pilot stonden er vijftien gezamenlijke concoursen op het programma. Wij willen U er op attent maken dat deze pilot niets te maken heeft met eventuele wijziging van afdelingsgrenzen of herindeling van vlieggebieden. Een evaluatie en het plan om deze pilot voort te zetten zullen aan het eind van het seizoen worden besproken. 

 

 

Voor deze pilot is Afdeling 7-8-9 ingedeeld in 9 spelgebieden. Deze indeling is gemaakt op een zoveel mogelijk gelijk aantal leden per spelgebied. Alle leden van een vereniging zijn ingedeeld in hetzelfde spelgebied. Er zijn dus geen splijtleden. De verenigingen zijn zoveel mogelijk aansluitend ingedeeld. Dit betekend dat er geen rekening is gehouden met indeling van de afdeling, kring en/of cc. Op de indeling van deze spelgebieden is geen bezwaar mogelijk.

 
De pilot voor de spelgebieden tussen Afdeling 7-8-9 is gehouden over alle gezamenlijke vluchten in 2018. Dit zijn naast de Nationale en sectorale vluchten de dagfondvluchten E23 Blois en E31 Issoudun. Hieronder een overzicht met de vluchten die gebruikt zijn voor de pilot.
Midfond: M24
Dagfond: E23, E25, E27, E29, E31
Marathon: A24, A25, A27, A28, A30, A31
Jonge duiven: J33, J35, J37
 
De uitslagen van deze pilot zijn per spelgebied op onze website geplaatst. 
 
We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 16 oktober 2018 om 21:12 uur

Scroll naar boven