Lossingsinformatie

Wijziging Losplaatsen (J36 en N36)

Sportvrienden, I.v.m. de te verwachten mindere lossingscondities morgen 11 september, op de oorspronkelijke losplaatsen wordt de losplaats Troyes (J36) gewijzigd in Nanteuil le Haudouin en de losplaats DIzy le Gros (N36) in Niergnies. Wij hopen dat deze laatste vluchten dan alsnog een goed verloop hebben Met vriendelijke groeten, De Lossingscommissie.

Lossing Troyes (J36) en Dizy le Gros (N36)

Sportvrienden, De condities op de vlieglijn zijn momenteel niet goed. Voor beide losplaatsen geldt wachten! Nader bericht rond 09.30 uur. Update 09.35: Troyes uitgesteld naar morgen (zondag). Dizy le Gros: update volgt zo spoedig mogelijk. Update 11.55 uur: Dizy le Gros uitgesteld naar morgen (zondag) Met vriendelijke groeten, De Lossingscommissie.

Lossing Dizy le Gros (J35)

Sportvrienden, Er is een vertraging opgelopen in de lossing van Dizy le Gros (J35). De duiven zijn om 08.45 uur gelost i.p.v. 08.30 uur zoals eerder gemeld. Met vriendelijke groeten, De Lossingscommissie.

Lossing Dizy le Gros (J35) en Chimay (N35)

Sportvrienden, De jonge duiven in Dizy le Gros (J35) worden gelost om 08.30 uur. De natour duiven in Chimay (N35) worden gelost om 08.30 uur. Alle deelnemers succes gewenst. Met vriendelijke groeten, De Lossingscommissie.

Lossing Morlincourt J34

Sportvrienden, Situatie 7.30 uurHet weer is op de losplaats onbewolkt en er staat een zwakke N-wind (2).De duiven worden gelost om 8 uur. We wensen iedereen een succesvolle vlucht. Met vriendelijke groeten, De Lossingscommissie.

N33 Lossingen Regio’s Natour

Sportvrienden, Situatie 7.45 uurOp de losplaatsen en vlieglijn is nog veel lage bewolking aanwezig, die naar verwachting het komende uur gaat oplossen. Nader bericht omstreeks 9 uur. Update 9 uurDe bewolking blijkt hardnekkiger dan verwacht. We moeten nog geduld hebben. Nader bericht omstreeks 10 uur. Update 10 uurDe bewolking begint op te trekken, maar het …

N33 Lossingen Regio’s Natour Lees verder »

J33 Lossing Niergnies

Sportvrienden, Situatie 7.45 uurOp de losplaats is het onbewolkt, maar in oost Belgie, Brabant en Limburg zit nog veel lage bewolking, die naar verwachting het komende uur gaat oplossen. Daar is het wachten op. Nader bericht omstreeks 9 uur. Update 9 uurDe lage bewolking is nog steeds aanwezig op de vlieglijn en trekt zeer langzaam …

J33 Lossing Niergnies Lees verder »

Scroll naar boven