Lossing N33 NW-Bierges, NO-Tongeren, ZW-Bierges, ZO-Beiges

Update 16.10 uur

Vlieggebied NO lost zonder tegenbericht de duiven om 16.40 uur in Geel.

Update 15.40 uur

We hebben het overleg met het IWB iets naar voren kunnen trekken! Na overleg hebben we besloten om de duiven in Bierges gezamelijk ( NW,ZW en ZO) te gaan lossen om 16.30 uur.

Update 15.05 uur

Nog steeds zijn de condities op de vlieglijn niet goed genoeg om verantwoord te kunnen lossen. Om 16.00 uur overleggen we opnieuw met het IWB en komen zo snel mogelijk terug met update.

Update 14.17 uur

Voor NO wordt de losplaats Geel, de mogelijkheden om daar nog te lossen zijn groter dan in Tienen.

Om 15.00 zal er een overleg met het IWB plaatsvinden, afhankelijk van de uitkomst hiervan beslissen we om te lossen of om de duiven dichter bij huis te laten komen en aldaar te lossen.

Sportvrienden,

Situatie 11.30 uur

ZW-ZO-NW Bierges moeten nog steeds wachten op verbetering van het weer op de losplaats. De IWB verwacht dat het rond 14.00 uur sterk verbeterd. NO-Tongeren rijdt naar Tienen omdat het weer in Tongeren te laat opklaart. Nader bericht rond 14.00 uur.

Situatie 10.45 uur

ZW-Bierges en ZO- Bierges. Er moet toch wat langer gewacht worden doordat het weer op de losplaats verslechterd is. Als er verbetering is zullen wij dit z.s.m. melden.

Situatie 10.15 uur

NW-Bierges en NO-Tongeren moeten nog wachten tot overtrekkende buienlijn vertrokken is. ZW-Bierges en ZO-Bierges maken zich klaar om te lossen. Nader bericht rond 12.00 uur.

Situatie 07.15 uur
Op het moment is de weersconditie op de vlieglijn niet goed. We moeten wachten op verbetering. Rond 10.00 uur is er overleg met het IWB en worden de mogenlijkheden op te kunnen lossen opnieuw bekenen. Nader bericht volgt na 10 uur.

Noord-West
Bierges: wachten

Noord-Oost
Tongeren: wachten

Zuid-West
Bierges: wachten

Zuid-Oost
Bierges wachten

We wensen iedereen een mooie vlucht en veel succes!

Met vriendelijke groet,
De Lossingscommissie

Bijgewerkt op 19 augustus 2023 om 16:15 uur

Scroll naar boven