Eindstanden Kampioenschappen 2018

Sportvrienden,

De voorlopige eindstanden van de kampioenschappen 2018 voor de kring, regio en afdeling zijn door ons geplaatst op 13 september op de afdelingssite.

Wij hebben u toen verzocht ons zo spoedig mogelijk eventuele reclames te zenden voorzien van waar de fout zit, wat er fout is daarbij ook het lidnummer te vermelden. Dit hebben wij op 20 septembeer nog een keer bij u in herinnering gebracht.

Wij hebben naar aanleiding van de plaatsing van de voorlopige uitslagen van u enkele reclames binnengekregen en deze daar waar nodig ook verwerkt. Wij beschouwen thans de reclametermijn als ruim verstreken en de eindstanden van de kampioenschappen 2018 als definitief.

Ook gaan wij ervan uit, dat de verenigingen, die via de Compuclub de kampioenschappen laten berekenen op de site van Compuclub hebben ingelogd en deze aldaar hebben gecontroleerd.

Wij zijn voornemens de kampioenschapboekjes 2018 vandaag donderdag 11 oktober te laten drukken en door Compuclub naar de bekende adressen in Regio NW, NO, Zuid 3 en Zuid 4 te laten verzenden.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 15 oktober 2018 om 19:53 uur

Scroll naar boven