Verslag jeugddag 2012

Sportvrienden,

Op zaterdag 19-01-2013 heeft Afdeling 8 haar jeugdleden in het zonnetje gezet. Ondanks dat er toch nog wat jeugd was thuis gebleven, hadden we een geslaagde ochtend/middag. Ieder jaar probeert de commissie de jeugd een ander programma te bieden.

De jeugd kon met twee duiven meedoen aan een tentoonstelling. Met een zichtkeuring door Jan Wijnen uit Wageningen. De jeugd moest deze duiven ook keuren en daar waren prijzen aan verbonden. Ook was er dit jaar een cadeauspel waar een ieder met genoeg cadeautjes naar huis toe ging. Dit stond uiteraard allemaal in het teken van onze duivensport.

Maar de rondjes bingo werden zeker niet vergeten. Dit wordt dan ook ieder jaar in het programma opgenomen, omdat het zeer geliefd is. Met ook hiervoor prijzen voor de duiven. Tussendoor was er ook nog tijd om de nodige broodjes frikandel en kroket te nuttigen. (onvoorstelbaar wat er op ging)

Maar waar de jeugd echt voor kwam was toch wel het huldigen van de kampioenen en de deelkampioenen. De kampioenen werden door Jan van Gent (afgevaardigde van onze afdeling 8) in het zonnetje gezet. Eerst werden de deelkampioenen voorzien van een medaille voor de plaatsen 1 tot en met 5. Voor de generalen waren er prachtige bekers en het welbekende snoepboeket.

Tot slot mocht ieder jeugdlid ook nog een verrassingspakket meenemen. Ook deze spullen waren voor onze mooie hobby. Al deze artikelen die verdiend en of meegegeven werden waren mede gesponsord door BEYERS via Dick de Leeuw en Dierenspeciaalzaak de Driesprong uit Kesteren.

Doordat het allemaal een goed verloop had kon de middag op tijd worden afgesloten door de voorzitter. Met de wens voor iedereen een goed en sportief seizoen 2013.

Namens de jeugdcommissie.

Bekijk ook de fotogalerij en het verslag van Jan van Gent.

Bijgewerkt op 27 januari 2013 om 9:51 uur

Scroll naar boven