Reclames

Sportvrienden, 

Door de steeds voortschrijdende automatisering en het snel beschikbaar zijn van uitslagen en standen dienen reclames tot het uiterste beperkt te worden en tijdig volgens de reglementen gemeld te worden. Afwijking hiervan leidt tot veel frustratie zowel bij de liefhebbers als bij onze rekenaar. Wilt u als vereniging het volgende in acht nemen:

  1. Controleer of het aantal duiven dat zich in de manden bevind overeenkomt met het aantal duiven op de verzamellijst in Winver. Wanneer bijvoorbeeld een klok vergeten is in te lezen is dat direct zichtbaar en kan dit hersteld worden.
  2. Na het insturen van het D-bestand ontvangt u een bevestiging van Compuclub met daarop een eventuele foutmelding, die u kunt herstellen en opnieuw insturen. Wanneer dit niet lukt meld u dit direct aan wedvluchten@afdeling8gou.nl
  3. Na het uitlezen van de systemen op de vluchtdag en het insturen van het W-bestand, ontvangt u weer een bevestiging met eventuele foutmelding. Kan dit niet hersteld worden, dan weer direct bericht aan de afdeling.

Wanneer iedereen dit in acht neemt en dus de ontvangstbevestigingen van Compuclub controleert op geconstateerde fouten, kan de afdeling snel communiceren met Compuclub en zodoende mede bewerkstelligen dat de uitslagen niet nadien nog aangepast moeten worden.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU

Bijgewerkt op 17 mei 2021 om 20:19 uur

Scroll naar boven