Meldpost klaar voor 2017?

Sportvrienden,

De eerste afdelingsmeldvlucht is E21 Gien op 27 mei 2017. Dat is dus komende week al Daarom lijkt het ons een goede zaak om U nog even op een aantal dingen te attenteren.

Zoals U wellicht vernomen heeft is onze meldprocedure gewijzigd en hoeft er niet meer gemeld te worden op onze afdelingssite. Alle meldvluchten, zowel voor de afdeling, NPO, Nationaal als NU worden vanaf heden gemeld op de site van de Compuclub, zoals U dat vorig jaar reeds gewend was bij Nationale concoursen. Wel zijn wij bezig te onderzoeken om op de website van de afdeling een de betreffende vluchten een aankomstlijst zichtbaar te maken.

Zo zullen de meeste meldposten reeds inlogcodes hebben voor het melden op de site van de Compuclub. Heeft een meldpost deze nog niet dan kan de verenigingsfunctionaris, meestal de secretaris, de inlogcodes voor de meldpost aanmaken via het account van de vereniging op de site van de Compuclub. Doe dit wel zo snel mogelijk en zeker voor de vlucht anders kan de meldpost de duiven niet doormelden naar de Compuclub.

Voor de verenigingen die beschikken over een eigen website, waarop ook het melden van de duiven mogelijk is, bestaat nu ook de mogelijkheid dat de verenigingssite de duiven door meld naar de Compuclub, mits dit bij de Compuclub bekend is.

Wel blijven de meldingsregels voor zowel een meldpost als meldingssite van de vereniging ongewijzigd en dienen beiden te beschikken over de volgende informatie: Naam liefhebber, verenigingsnummer +lidnummer, ringnummer van de duif, aankomsttijd van de duif, meldtijd van de duif bij de meldpost. Deze regel geldt dus zowel voor een meldpost als voor melding via meldsite van een vereniging en moeten op ieder moment aanwezig en ter inzag beschikbaar zijn.

Voor informatie kunt U contact opnemen met K. Poel. Tel.06-50673218, Ook voor problemen tijdens het melden. Tevens kunt U een emailbericht sturen naar wedvluchten@afdeling8gou.nl.

Met vriendelijke sportgroeten
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 23 mei 2017 om 4:29 uur

Scroll naar boven