Jeugdavond Afdeling 8 GOU

De jeugd van Afdeling 8 is, na een nieuwe opzet van dag- naar avondprogramma, in het duivensportcentrum voorzien van een goed prijzenpakket voor verschillende onderdelen gehuldigd. De avond werd geopend door onze voorzitter Hans Bruggeman. De opkomst was zeer goed ten opzichte van voorgaande jaren.

Op deze avond heeft de heer J van Turnhout de jeugd maar ook de ouderen voorzien van een uitgebreide uitleg van aanwezige duiven hoe een duif wel moet zijn of toch niet. Er werd over en weer vragen gesteld wat laat zien dat we nog leergierige jeugd hebben.

Na deze uitleg werden de duifkampioenen gehuldigd d.m.v.een T-shirt (waar ze zonder dat ze dit wisten zelf de foto voor hebben aangeleverd) dat ze mochten aandoen waar foto met naam en het ringnummer op vermeld stond. Deze ringen waren met de vorige huldiging toegekend aan de aanwezige jeugdleden die dan extra voor dit kampioenschap de duiven konden meespelen met de vluchten welke in afdelingsverband werden vervlogen. Hiervoor kon ieder jeugdlid 5 duiven opgeven. Er was dan ook voor elke vlucht een aantal prijzen te winnen. De 3 kampioenen van deze vluchten waren Dion Boonen, Albert Grolleman en Willem-Jan van Weeghel.

Tussen het huldigen in werden er nog een paar rondjes bingo gespeeld waarbij ze duivenartikelen konden winnen. Ze zaten dan ook op het puntje van de stoel van de spanning. Tussen dit alles door werd er met hapjes rond gegaan welke waren geschonken door E. v/d Bovenkamp. Ook van het vochtige natje werd voorzien.

Ook werden er nog diploma’s uitgereikt aan de onderdelen vitesse, midfond, jonge duiven en natoer voor elk onderdeel die bij de eerste 5 hoorde. Als laatste werden de generaal kampioenen in het middelpunt gezet. Zij allen kregen een mooie beker met een bosje bloemen welk bestond uit verschillende soorten snoep. (dus pech moeders) Zodat ook alles helemaal van deze avond aan hun zelf toe kwam.

Wij, jeugd en commissie bedanken ook nog D. de Leeuw van FA. Beyers en de S.F.G voor hun bijdrage dat een ieder met een verrassingspakket naar huis konden gaan. Nadat het iets was uitgelopen wenste de voorzitter ieder wel thuis en op voor de volgende keer. Het was een geslaagde avond.

De Generaal kampioenen van Afdeling 8:

Onaangewezen Aangewezen

1.

Reico Janssen

1.

Gebr. Hendriks

2.

Sven Jansen

2.

Reico Janssen

3.

Gebr. Hendriks

3.

Dian Stoffer

4.

Dian Stoffer

4.

Sven Jansen

5.

Robin van de Berg

5.

R. Smoorenburg

6.

R. Smoorenburg

6.

Gebr. De Groot

7.

Cynthia Terwel

7.

Robin van de Berg

8.

Gebr. De Groot

8.

Mark Mensink

9.

Chantal Voskamp

9.

L. Jonker

10.

Mark Mensink

10.

Cynthia Terwel

Bekijk ook de bijbehorende foto’s van deze leuke avond!

Namens de jeugdcommissie van Afdeling 8 GOU.

Zie ook de impressie van het Afdelingsbestuur.

Bijgewerkt op 22 januari 2010 om 16:50 uur

Scroll naar boven