Impressie van de Jeugdavond

Vrijdag 15 januari 2010 werd de jaarlijkse Jeugddag van Afdeling 8 GOU gehouden. Het spectakel vond plaats in het Duivensportcentrum in Apeldoorn. De jeugdcommissie heeft deze keer voor een avondprogramma gekozen. Dat bood een kans aan jeugdliefhebbers die op zaterdag werken of een andere sport bedrijven om nu toch naar de Jeugdavond te komen. Die opzet is goed gelukt.

Namens het Afdelingsbestuur hebben Bram Scherpenzeel en Peter Visser de Jeugdavond bezocht. Wij hebben het enorm naar onze zin gehad. De organisatie was prima. Het was echt een leuke avond. Je kon zien dat de jeugd het naar hun zin had. De schaal met hapjes ging veelvuldig rond en de consumpties waren zelfs vrij!

De keurmeester weet de jeugdigen altijd weer te boeien. De wat oudere jeugd was al wel een beetje bekend met de strekking van het verhaal maar de jongste toehoordertjes vonden het zeer interessant. Er werden flink wat vragen gesteld maar de keurmeester had zoals verwacht overal een antwoord op!

Verder werd de avond gevuld met een bingo. Dat was toch wel een spannende bezigheid want de jeugdigden waren er maar op gebrand om één van de vele prijzen te winnen. Ronde na rond werd er driftig op de bingokaartjes gekrast en soms was er zelfs een dubbele bingo.

Uiteraard werden er ook prijzen en diploma’s uitgereikt en werden de kampioenen gehuldigd. Met name de met een eigen foto bedrukte t-shirts vond ik erg leuk gemaakt.

Al met al vloog de tijd om. Ik vond het een heel gezellige avond die goed was georganiseerd. Ik denk dat iedereen het erover eens is dat de vele vrijwilligers zich enorm hebben ingezet om er ook dit jaar weer iets moois van te maken. Allen bedankt voor deze geslaagde Jeugdavond!

Namens het Afdelingsbestuur.

Zie ook het verslag van de Jeugdcommissie, de gemaakte foto’s en het overzicht van de behaalde kampioenschappen!

Bijgewerkt op 25 januari 2010 om 21:28 uur

Scroll naar boven