Aanvullend nieuws vluchten week 27.

Sportvrienden,

Na een goed overleg met de vervoerscommissie kunnen wij U mededelen dat door een uiterste krachtsinspanning van de vervoerscommissie het mogelijk gaat worden, dat het door het bestuur van de afdeling voorgestelde programma voor week 27 volledig kan worden uitgevoerd. Hierbij wel de aantekening dat deze oplossing als een uitzondering moet worden beschouwd.

 Dus maandag 3 juli de genoemde africhtingsvluchten T27.

Dinsdag 4 juli inkorven voor de Nationale Marathonvlucht A27. Alleen in een aangevraagd Nationaal Inkorfcentrum.

Donderdag 6 juli inkorven voor de Eendaagse Fondvlucht E27 Blois. Aanleveren in Noord in de loods in Wezep tusen 19.30 uur en 21.00 uur. De Regio's Zuid 3 en Zuid 4 leveren de duiven aan in de loods in Huissen tussen 20.00 uur en 22.00 uur. 

Donderdag 6 juli inkorven voor de Midfondvlucht M27 La Ferte/s Jouarre, waarbij het volgende de aandacht vraagt. Deze vlucht M27 is een vervangende vlucht en telt dus mee voor de midfondkampioenschappen Afdeling, Regio en Kring.

De duiven in Noord worden volgens de normale ophaalroute opgehaald en start driekwartier later dan normaal. Ook de duiven in Zuid 3 voor de vlucht M27 worden opgehaald volgens de normale ophaalroute. De ophaalroute start een half uur later dan normaal. De duiven van Zuid 4 moeten worden aangeleverd in de loods in Huissen tussen 20.00 uur en 22.00 uur.

Om vergissingen te voorkomen moeten de manden van Zuid 4 door de verenigingen voorzien worden van een label met daarop een E voor de Eendaagse Fondvlucht en een M voor de Midfondvlucht.

De vervoerscommissie en het bestuur van de afdeling adviseren de verenigingen om eerst de Eendaagse Fondvlucht in te korven en volledig af te handelen en daarna de Midfonfvlucht in te korven om vergissingen te voorkomen.

Vijdag 7 juli inkorven voor de jonge duivenvlucht S27. Dit is een wedvlucht en telt als reservevlucht voor het Nationaal Kampioenschap. Op deze S27 vlucht mogen, zoals reeds eerder aangegeven geen invliegduiven worden ingekorfd. De duiven worden in Regioverband gelost.
Deze vlucht telt niet mee voor het jonge duiven kampioenschap in de Afdeling, Regio en Kring. Wel moeten de D- en W bestanden worden ingezonden naar de compuclub en er komen dus ook uitslagen.

De duiven voor de vlucht M28 moeten door alle verenigingen weer in de loodsen worden aangeleverd.

Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een emailbericht naar wedvluchten@afdeling8gou.nl

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 4 juli 2017 om 0:19 uur

Scroll naar boven