Oefenen met melden

Sportvrienden,

De eerste officiële “afdelingsmeldvlucht” is E21 Gien op 23 mei 2015. Dat duurt al niet zo lang meer. Daarom lijkt het ons een goed idee om ondertussen het nieuwe meldformulier op onze nieuwe website nog eens goed te bekijken.

Om die reden roepen wij alle meldposten op om komende zaterdag 16 mei enkele proefmeldingen in te voeren. Op die dag zal het systeem de wedvlucht M20 Soissons tonen. Het zou fijn zijn als u daar enigszins realistisch enkele duiven wilt melden. Het moment van invoeren is niet van zo belang.

M20 is ook werkelijk een teletekstvlucht maar dan op basis van de uitslag van Compuclub. Het “oefenen” met melden op onze website staat daar dus geheel los van.

Informatie over het gebruik van het meldsysteem is te vinden via Meldingen – Meldsysteeminformatie.

In het Meldposten-overzicht worden de meldpostgegevens getoond zoals die bij ons bekend zijn. Wilt u controleren of uw verenigingsmeldpost daar op de juiste manier wordt vermeld? Als u als meldpost inlogt ziet u uw eigen gegevens ook terug onder “Mijn GOU”.  Wijzigingen of uitbreidingen graag per direct doorgeven.

Voor ons is het gebruik deels ook nieuw. Als het even niet werkt of anders werkt dan u verwacht, probeer het dan later nog een keer.

Vragen, opmerkingen of problemen kunt u sturen naar webmaster@afdeling8gou.nl. Indien nodig c.q. gewenst zullen wij deze proefvlucht nogmaals openstellen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 14 mei 2015 om 8:53 uur

Scroll naar boven