Overzicht nationale inkorfcentra 2015

Sportvrienden,

De tijd dat u kon opgeven of u in aanmerking wilde komen voor een Nationaal Inkorfcentrum is inmiddels verstreken. Voor een laatste controle ziet u in de bijlage de verenigingen die een aanvraag hebben ingestuurd. De vereniging 0771 en 0803 hebben wel een nationaal inkorfcentrum aangevraagd, maar deze is niet gehonoreerd (is in geel gearceerd aangegeven). Namelijk zoals eerder gecommuniceerd is krijgen de drie verenigingen (0768 op J37; 0771 op A30 en 0803 op A30) die afgelopen jaar op één van de nationale vluchten minder dan 5 inkorvende leden hadden geen nationaal inkorfcentrum. Bij vereniging 0803 kan wel ingekorfd worden voor de niet nationale vluchten Bergerac en Argenton.

 
Heeft u als vereniging toch ingestuurd en uw vereniging staat niet in het bijgaand overzicht, laat dit dan per omgaande weten (wedvluchten@afdeling8gou.nl). Mochten we uiterlijk 4 mei niets vernemen, dan is de bijgaande lijst definitief. Tevens verzoeken we de verenigingen met het IBAN-nummer in het oranje te controleren of het nummer klopt. Het nummer wijkt namelijk op maar één of twee posities van vorig jaar af. We verwachten dat dit jaar of toch vorig jaar een schrijffoutje gemaakt is.
 
Voor de vlucht Argenton zal samen met de vervoerscommissie bekeken worden hoe het vervoer geregeld wordt en waar de aanleverpunten zullen zijn.  Hierover volgt nog nadere informatie.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 1 mei 2015 om 20:41 uur

Scroll naar boven