Zorg dat de ledenadministratie up-to-date is!

Zaterdag 12 juli is de eerste klokvlucht met de jonge duiven. Het is dan belangrijk dat de ledenadministratie weer volledig correct is. Is dit niet het geval dan kunnen er problemen optreden bij de eerste klokvlucht jonge duiven.

 

Dit jaar haalt Compuclub namelijk voor het eerst, wekelijks, het vernieuwde ledenbestand van de NPO-site. Als in de ledenadministratie bijvoorbeeld coördinaten ontbreken of niet correct vermeld zijn, dan zullen deze liefhebbers niet of niet juist in de uitslag komen. Met name dit voorjaar bij aanvang van de oude duiven vluchten bleek dit enkele malen het geval. Dus zijn er nieuwe leden bijgekomen of leden verhuisd en die gaan bij de jonge duivenvluchten pas weer vliegen, zorg dan dat de secretaris van jullie vereniging deze mutaties en aanmeldingen ook heeft doorgegeven.

 

Hoe bijwerken ledenadministratie?

Dit kan op twee manieren, namelijk online of via de 2de secretaris (F.H. Jacobs). Op dit moment werkt het grootste gedeelte van de verenigingssecretaris de ledenadministratie online bij. Zij kunnen op elk moment op de NPO-site het ledenbestand van hun vereniging bekijken en wijzigen. Muteer je als vereniging nog niet online en wil je dit wel, dan kun je dit aanvragen bij de NPO. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@npo.nl .

 

Op dit moment zijn er nog een aantal verenigingen die niet online muteren. Zij kunnen wijzigingen en aanmeldingen doorgeven aan de 2de secretaris (F.H. Jacobs). Dit kan gedaan worden door de daarvoor bestemde formulieren. Deze formulieren zijn ook te downloaden vanaf de afdelingswebsite.

 

Bijgewerkt op 9 juli 2008 om 9:48 uur

Scroll naar boven