Zelf uitslagen publiceren?

Enige tijd geleden hebben wij de leden van onze afdeling verzocht om met ideeën te komen voor de nieuwe website. Daar zijn behoorlijk wat reacties op gekomen en een aantal van die ideeën is ook al gerealiseerd. Eén van die vragen was of het mogelijk is dat verenigingen zelf hun kampioenschappen kunnen publiceren op de website van Afdeling 8 GOU.

 

Verder is er veel vraag geweest naar het publiceren naar allerlei uitslagen. De publicatie van uitslagen van de Afdeling en Regio’s is al eerder aangekondigd. Deze zullen op basis van de online uitslagen van Compuclub worden aangeboden en gearchiveerd.

 

Ik denk dat het goed mogelijk is om verenigingen de mogelijkheid te bieden om hun kampioenschappen te publiceren. Over de vorm moeten we dan nog wat afspreken maar in de basis is het geen probleem. Nu ik dat wat nader heb bekeken en met bovenstaande vraag in het achterhoofd wil ik graag weten of er vanuit de verenigingen ook interesse is om de verenigingsuitslagen te publiceren.

 

Het vliegseizoen staat voor de deur maar we hebben nog even tijd om dit te regelen. Dan moet er uiteraard wel voldoende animo zijn. Dus bij deze wil ik de verenigingen oproepen om aan ons kenbaar te maken of zij geïnteresseerd zijn om wekelijks hun verenigingsuitslagen aan te bieden. Als er voldoende interesse is dan zullen we met enkele mensen een proef starten om dit zo gemakkelijk mogelijk aan te bieden.

 

Let wel, het publiceren wordt dan in grote mate geautomatiseerd aangeboden. U heeft geen bijzondere kennis nodig van Internettechnieken. De gedachte is wel om dit door enkele vaste personen te laten uitvoeren.

 

En nu we toch bezig zijn: als u alleen geïnteresseerd bent in het (laten) publiceren van verenigingskampioenschappen dan horen wij dat ook graag tijdig! Dat maakt de voorbereiding een stuk gemakkelijker.

 

Stuur dus een email naar de webmaster om uw interesse kenbaar te maken. Vermeld a.u.b. even of het u gaat om het publiceren van verenigingsuitslagen en / of verenigingskampioenschappen. Wij zullen u dan in ieder geval laten weten of dit idee door kan gaan en op welke manier we dat het beste kunnen realiseren.

 

Een aantal verenigingen heeft zich reeds aangemeld. Kijk hier voor een overzicht.

 

 

 

Bijgewerkt op 17 maart 2008 om 20:02 uur

Scroll naar boven