Wijzigingen Winver voor ‘niet op zondagvliegers’ en opleerduiven

Sportvrienden,

Compuclub heeft het Winver-programma aangepast, zodat de aanduiding ‘vliegt wel of niet op zondag’ voortaan altijd uit het EC-systeem van de liefhebber genomen wordt. Voorheen kwam die aanduiding bij het aanmaken van het UDP-bestand uit het verenigingsledenbestand. Het Winver-programma voldoet daarmee aan de NPO-reglementen t.a.v. dit punt.

Wij willen u erop wijzen dat de liefhebber zelf verantwoordelijk is voor het juist vastleggen van ‘vliegt wel of niet op zondag’ in zijn of haar EC-systeem. Als de liefhebber dit onjuist heeft vastgelegd, dan kan de verenigingsfunctionaris deze aanduiding alsnog wijzigen in het scherm Inkorflijsten.

Op de laatst gehouden afdelingledenvergadering werd al aangegeven, dat het aantal opleerduiven voortaan ook in het Winver-programma vastgelegd moet worden. In het document Invliegduiven met concoursduiven kunt u nu lezen hoe dat moet.

Voor elk nieuw vliegseizoen is het belangrijk altijd de nieuwste Autokon- en Winverversie vanaf de site van Compuclub te installeren op uw verenigingscomputer. Zeker nu met het oog op het bovenstaande.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 3 april 2011 om 17:55 uur

Scroll naar boven