Wijziging datum ALV

Sportvrienden,

Steeds meer bereikt ons het verzoek dat er behoefte is aan een ALV (algemene leden vergadering) die in een zaal plaatsvindt i.p.v. digitaal. De huidige coronamaatregelen maken dit nu onder voorwaarden mogelijk. Vandaar dat het bestuur heeft besloten hieraan gehoor te geven.

Echter hierdoor dient de vergaderdatum verplaatst te worden en wel naar Zaterdag 26 februari aanvang 14.00 uur. Locatie: Duivensportcentrum Apeldoorn.

 Uiteraard dient deze vergadering gehouden te worden onder de huidige voorwaarden, wat betekend dat de aanwezigen beschikken over een geldige QR code, dat iedereen een zitplaats heeft, dat de 1,5m regel gehandhaafd wordt en dat tijdens verplaatsing iedereen een mond-neus masker draagt.

Doordat het aantal zitplaatsen beperkt is kan er maar 1 afgevaardigde per vereniging de vergadering bijwonen. Hiermee is dus deze vergadering niet openbaar toegankelijk.

Ook is het mogelijk dat op de persconferentie van de overheid op 15 februari aanstaande de voorwaarden versoepeld dan wel aangescherpt worden. Het bestuur zal u daarna informeren over wat hiervan de eventuele consequenties zijn voor deze vergadering.

De definitieve agenda wordt z.s.m. gepubliceerd, doch uiterlijk 8 februari.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 28 januari 2022 om 16:29 uur

Scroll naar boven