Vluchten week 35

Sportvrienden,

Volgende week staan de wedvluchten J35 en N35 op het vliegprogramma. Beide vluchten worden vervlogen vanaf dezelfde losplaatsen. t.w. voor Noord vanuit Quievrain en voor Zuid vanuit Niergnies.

Het zijn 2 aparte vluchten welke ook apart ingekorfd moeten worden. Van iedere vlucht moet een apart D- en W bestand naar Compuclub gestuurd worden. Hiervoor moet er goed opgelet worden dat de juiste vlucht in het juiste bestand ingelezen wordt.

Door deze vluchten apart in te korven kan de liefhebber kiezen in welk concours hij zijn jonge duiven wilt spelen. De oude duiven kunnen uiteraard alleen maar op de navlucht ingezet worden.

Verenigingen welke geen 5 liefhebbers hadden voor de jonge duivenvluchten maar nu samen met de navlucht wel 5 liefhebbers hebben kunnen de jonge duiven voor J35 nu ook in eigen lokaal inkorven.

De duiven kunnen wel bij elkaar ingemand worden en worden gelijktijdig opgehaald en gelost. In dit weekend mogen er max. 3 restmanden worden meegegeven indien de vereniging dat wilt. 1 voor oude en jonge duivinnen, 1 voor jonge doffers en 1 voor oude doffers. Uiteraard mag men ook 2 restmanden meegeven zoals men dat altijd doet op de navluchten.

Omdat het door de vluchten apart in te korven langer zal duren voordat de verenigingen klaar zijn, zullen de ophaalroute’s een half uur later beginnen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU

Bijgewerkt op 26 augustus 2021 om 18:01 uur

Scroll naar boven