Vervolg vogelgriep Heeten

Sportvrienden,

Op 28 augustus heeft het bestuur een bericht omtrent de vogelgriep in Heeten geplaatst, waarin is toegezegd dat wij u later zouden informeren m.b.t. de puntentelling voor de diverse kampioenschappen.

Wat betreft de kampioenschappen jong midfond en natour heeft het bestuur besloten geen gemiddelde punten toe te kennen aan de leden woonachtig in het getroffen gebied omdat slechts aan 2 van de 5 mogelijke vluchten kon worden deelgenomen. Om in aanmerking te komen voor gemiddelde punten zou aan minimaal 3 vluchten deelgenomen moeten zijn zoals dat ook geldt voor de niet op zondag spelende liefhebbers.

Wat betreft het Generale kampioenschap snelheid heeft het bestuur besloten dat de stand  in het kampioenschap na de vluchten J33 en N33 voor de getroffen liefhebbers bepalend is in kring, vlieggebied en afdeling. Als voorbeeld wil dat zeggen dat wanneer een getroffen liefhebber, waarvan de lidnummers bij ons bekent zijn op bijvoorbeeld plaats 5 stond na de vluchten J33 en N33 hij deze plaats zal behouden. Het is dus mogelijk dat na afloop van het seizoen wij 2 liefhebbers kunnen huldigen die op plaats 5 geëindigd zijn. 1 uit het getroffen gebied en 1 die het hele seizoen heeft kunnen inkorven.

Wij veronderstellen en hopen dat de getroffen leden in het vogelgriepgebied maar ook de andere leden begrip hebben voor deze door ons gekozen oplossing.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 12 september 2021 om 17:01 uur

Scroll naar boven