Vervolg vliegprogramma versie 13 augustus

Sportvrienden,

Er is de laatste weken en/of dagen veel op ons afgekomen betreffende het vliegprogramma en het vervolg van het jonge duiven en natourprogramma. Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de toenemende vraag uit ons werkgebied om aanpassingen te doen, is een vervolg vliegprogramma voor beide onderdelen samengesteld.

Opgemerkt wordt dat er dit seizoen geen sectorale vluchten voor de jonge duiven zullen zijn. Elke afdeling vogt zijn eigen programma. Samenvatting vervolg vliegprogramma:

  • J-33 van 15 augustus wordt per vlieggebied gelost.
  • Door het wegvallen van de africhting natour van afgelopen dinsdag komt er een extra africhting voor alle vlieggebieden, dat wort T34A. Dit betekent inkorven op vrijdag 21 augustus, los op zaterdag 22 augustus. Het opschuiven van het programma houdt ook in dat er 1 natour vlucht minder zal zijn. We houden er dus nog 4 over.
  • Het inpassen van T-34A houdt in dat de duiven van J-34 Vervins respectievelijk Niergnies op donderdag 20 augustus moeten worden ingekorfd voor een Noord/Zuid lossing. Het voordeel van deze twee nachten mand is dat de vlucht niet al te lang is voor de niet-drinkers.
  • J-35 tot en met J-37 zijn afdelingslossingen.
  • N-35 en N-36 zijn vluchten die per vlieggebied worden gelost.
  • N-37 is een Noord/Zuid lossing.
  • N-38 is een afdelingslossing.

Middels deze publicatie beantwoorden wij ook grotendeels de mails die binnen zijn gekomen. Deze zullen niet meer afzonderlijk worden beantwoord. Ten overvloede wordt gemeld dat individuele mails niet behandeld (kunnen) worden.

Bijlage: Vervolg vliegprogramma versie 13 augustus

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU


Bijgewerkt op 13 augustus 2020 om 20:41 uur

Scroll naar boven