Vervolg vliegprogramma Jong en Natour

Sportvrienden,

Na het aflassen van de midfond en jonge duivenvluchten van afgelopen weekend krijgen we veel vragen over hoe we nu verder gaan met het vliegprogramma. Het bestuur heeft het volgende besloten:

Midfond
Met het vervallen van M32 is het midfond programma nu afgesloten.

Jonge duiven
Zoals in het bericht van donderdag j.l. al aangegeven worden aankomend weekend (15-08) de vluchten van week 32 vervlogen. Dat betekent dus:

NW- Quievrain, ZW- Quievrain, NO- Chimay, ZO- Chimay. Daarna wordt het geplande programma weer opgepakt dus met op 22-08 Morlincourt.

Natour
Met het vervallen van de africhting op 11-08 blijft er voor de natour maar 1 africhting over. Dit wordt maandag 17-08 inkorven en dinsdag 18-08 los.

NW- Wijk bij Duurstede, NO- Gennep, ZW- Meer, ZO- Gennep/Asten en daarna op zaterdag 22-08 het geplande programma: NW- Meer/Hazeldonk, NO- Heusden-Zolder, ZW- Tienen, ZO- Tienen.

Wij begrijpen dat niet iedereen het met deze wijzigingen eens zal zijn maar hopen dat u wel begrip zult hebben voor deze beslissingen. Tevens verzoeken we jullie om terughoudend te zijn met alle negatieve kritiek in appjes en op Social Media.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU

 

Bijgewerkt op 11 augustus 2020 om 9:09 uur

Scroll naar boven