Versturen van nieuwsbrieven

Sportvrienden,

Vlak voor het seizoen is onze website opnieuw opgebouwd op basis van andere software. Daarmee is er achter de schermen veel veranderd. Niet alle functies zijn al meteen op dezelfde manier teruggekomen. Zo wordt de nieuwsbrief bijvoorbeeld (nog) niet automatisch verstuurd zodra er nieuwe berichten zijn geplaatst. Momenteel wordt er nog gewerkt aan een definitieve invulling daarvan.

Vooralsnog willen we in ieder geval alle verenigingssecretariaten weer voorzien van directe berichtgeving via een nieuwsbrief. De verenigingssecretaris kan de informatie dan verder verspreiden naar (geïnteresseerde) verenigingsleden. In principe doen we dat dan voor alle belangrijke informatie die via de categorieën Nieuwsberichten en/of Vergaderstukken wordt gepubliceerd. Op die manier zorgen we er voor dat de verenigingssecretaris niet steeds hoeft te kijken of er misschien een nieuw bericht is gepubliceerd dat hij mogelijk gemist heeft.

Wij vinden het van belang dat iedereen op de hoogte wordt gesteld van gepubliceerde informatie en daarbij kan rekenen op een actief signaal vanuit het afdelingsbestuur. Uiteraard kan iedereen te allen tijde ook zelfstandig kennis nemen van alle gepubliceerde berichten op de website.

PS Een aantal leden heeft al een account op de website. Als je bent ingelogd kun je je ook aan- of afmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Vooralsnog beginnen we echter even klein, door de nieuwsbrief alleen naar de verenigingssecretariaten te sturen. Wij hopen daarbij op ieders hulp en begrip te mogen rekenen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 20 september 2023 om 20:20 uur

Scroll naar boven