Verplaatsing africhtingen T28 naar woensdag 15 juli

Sportvrienden,

Zoals wij in het vorige bericht hebben laten weten zijn de africhtingen voor morgen afgelast. Omdat er in Nederland in principe alleen maar in het weekeind en op dinsdag gelost mag worden hebben wij het NPO gevraagd of wij deze africhtingen mochten verplaatsen naar de woensdag of donderdag.

Wij hebben hierop van het NPO het antwoord ontvangen, dat zij ons bij hoge uitzondering toestemming verlenen om op woensdag te lossen, omdat er dan ook al africhtingen zijn van de Zuidelijke afdelingen vanuit Belgïe. Voor de donderdag konden ze ons deze toestemming niet geven.

De vervoerscommissie heeft overleg gehad met onze vervoerders om te bezien of bij hen de mogelijkheid aanwezig is om de africhtingen een dag op te schuiven. Dit bleek het geval te zijn. Daarna hebben wij besloten om de africhtingen te verplaatsen naar de woensdag.

Wij begrijpen dat het voor sommige verenigingen moeilijk wordt om tegelijk met ST. Vincent in te korven, maar wij vragen hun daarom begrip te hebben voor onze beslissing.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU

 

Bijgewerkt op 13 juli 2020 om 12:37 uur

Scroll naar boven