Vernieuwing uploaden verenigingsuitslagen

Een aantal verenigingen maakt gebruik van de mogelijkheid om hun verenigingsuitslagen en kampioenschappen op de website van de afdeling te plaatsen. Het daarvoor gebruikte uploadprogramma is nu op een aantal punten vernieuwd.

De voornaamste wijzigingen zijn:

1. Het uploadproces is versneld.

2. Er kunnen meerdere bestanden tegelijkertijd worden geüpload.

3. Gearchiveerde bestanden kunnen terug worden geplaatst in de oorspronkelijke map.

4. Er kan worden gefilterd op (een deel van) een bestandsnaam.

5. Uitslagbestanden openen direct in een nieuw venster of tabblad.

6. Printerinstellingen kunnen uitgebreider worden ingesteld door het eigen internetprogramma.

Hopelijk wordt deze vernieuwing ook als een verbetering ervaren. De aanpassingen zijn uitgebreid getest en er is een aangepaste handleiding gemaakt. Mocht u desondanks problemen ondervinden neem dan contact op met de webmaster.

N.b. Een voor de computer bijzonder teken als een quote, een enkel aanhalingsteken zogezegd, wordt soms verkeerd geïnterpreteerd. Om de bijzondere betekenis te negeren kan er een backslash, een achterovervallende schuine streep zogezegd, vóór worden geplaatst.

De uploadprocedure voor bijvoorbeeld de verenigingsuitslagen doet dat automatisch. (ook de vorige versie al) Dat klinkt goed maar is in dit geval niet handig. Vooralsnog is het aan te bevelen om bijvoorbeeld “St. Job in ’t Goor” te schrijven als “St. Job in het Goor”. Aan een oplossing wordt gewerkt.

Veel plezier nog met uw eigen uitslagenpagina!

Bijgewerkt op 31 juli 2010 om 7:59 uur

Scroll naar boven