Vernieuwde website

Sportvrienden,

Sinds vorige maand is er hard gewerkt aan vernieuwing van onze website. U ziet dit voornamelijk aan het nieuwe jasje maar het ging eigenlijk om vernieuwing van de onderliggende techniek. Die is nu weer helemaal bij de tijd. Helaas ziet u daar verder weinig van maar hopelijk vindt u de vernieuwde aanblik ook al de moeite waard.

De nieuwe vormgeving heeft wel verbeterde functionaliteit. De website schaalt nu bijvoorbeeld beter op apparaten als smartphones en tablets. De regio-informatie wordt nu standaard op de voorpagina getoond maar verder is de indeling zoveel mogelijk gelijk gebleven.

Een vernieuwing is de "Mijn GOU" pagina. Dat is de ingang naar uw persoonlijke instellingen. Uiteraard dient u wel eerst in te loggen. U kunt daar bijvoorbeeld uw wachtwoord of emailadres wijzigen en u aan- of afmelden van de nieuwsbrief. Let wel: het gaat om instellingen voor de website; er is geen koppeling met de ledenadministratie. Als meldpost vindt u via "Mijn GOU" ook het meldformulier. In de toekomst zullen er nog wat meer functies aan toe worden gevoegd.

Als de website niet correct weergegeven lijkt te worden dan kan het in sommige gevallen nodig zijn om de website in de browser (bijv. Internet Explorer) opnieuw in te laden. Verversen kan meestal door in de browser op de F5-toets te drukken. Wij hebben zoveel mogelijk situaties getest maar kunnen onmogelijk alle combinaties bekijken. Met een moderne browser verwachten wij geen problemen.

Het meldsysteem heeft ook wat aanpassingen ondergaan. De basis hebben wij zoveel mogelijk in stand gehouden. De meldvluchten zijn nog niet actueel. Dat komt nog. Mogelijk dat wij binnenkort nog even een proefmeldvlucht beschikbaar stellen zodat u kunt controleren of het meldformulier ook voor u nog werkt.

Mocht u ondertussen nog fouten of vreemde zaken tegenkomen dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt dat melden aan de webmaster.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Uit de oude doos… Zo was het in voorjaar 2012 en zo in voorjaar 2015.

Bijgewerkt op 10 mei 2015 om 10:56 uur

Scroll naar boven