Verenigingsinformatie ten aanzien van kampioenschappen en uitslagen 2015

Geachte secretaris,

Gaarne willen we u verzoeken om het bijgevoegde document te controleren. Dit is het jaarlijkse overzicht dat we naar Compuclub sturen om ervoor te zorgen dat de juiste kampioenschappen voor uw vereniging berekend worden en dat verdere wensen (zoals het aantal kampioenenboekjes, wel of geen papieren betaalstaat, etc.) uitgevoerd worden. Derhalve vragen we hier kritisch naar te kijken en eventuele onjuistheden/wijzigingen voor 20 maart door te geven.

Daarnaast willen we u erop wijzen dat door de teruglopende behoefte bij verenigingen, Compuclub besloten heeft om niet meer standaard de papieren verenigingsuitslag te verstrekken en ook niet de verenigingskampioenen te berekenen. Natuurlijk is dit nog wel mogelijk. Het berekenen van de kampioenschappen kost €25,- per jaar. De papieren uitslag kost €0,25 per lid per vlucht. De verenigingsuitslag is wel digitaal op de site van Compuclub te vinden. Mocht u toch willen dat Compuclub de verenigingskampioenschappen berekent of dat toch een papieren verenigingsuitslag gewenst is, dan dient u dit ook door te geven.

Samenvattend, er zijn drie opties:
Optie a: U wilt de papieren verenigingsuitslagen van Compuclub ontvangen en Compuclub dient ook de kampioenschappen te berekenen: Alle kolommen dienen gecontroleerd te worden.
Optie b: U wilt geen papieren verenigingsuitslag van Compuclub ontvangen en u berekent zelf de verenigingskampioenschappen: Alleen kolom J, K, Q en R dienen gecontroleerd te worden (gele kolommen)
Optie c: U wilt alleen de papieren verenigingsuitslagen van Compuclub ontvangen, maar u rekent zelf de verenigingskampioenschappen uit: Alleen kolom B, C, C1, D, G, H, J, K, M, Q, R en S dienen gecontroleerd te worden (gele en oranje kolommen).

U dient uw reactie te versturen naar wedvluchten@afdeling8gou.nl (voor 20 maart).

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 8 maart 2015 om 14:12 uur

Scroll naar boven