Verenigingsinformatie 2018 en overzicht niet op zondag liefhebbers

Sportvrienden,

We hebben zojuist de volgende twee overzichten op de afdelingssite gepubliceerd:

 • Overzicht verenigingsinformatie voor Compuclub: dit is het jaarlijkse overzicht dat we naar Compuclub sturen om ervoor te zorgen dat de juiste kampioenschappen voor uw vereniging berekend worden en dat verdere wensen (zoals wel of geen verenigingsuitslag, het aantal kampioenenboekjes, wel of geen papieren betaalstaat, wel of geen papier prestatieoverzicht etc.) uitgevoerd worden.
 • Overzicht Niet Op Zondag liefhebbers opgedeeld in:

  • Vitesse/midfond/Jonge duiven (muv NPO, Nationale en Sectorale vluchten)/natoer met daarbij aangegeven of ze de duiven wel of niet op zaterdag terug willen hebben, mocht de vlucht op zaterdag niet gelost kunnen worden.
  • Eendaagse fondvluchten, marathon vluchten,NPO, Nationale en Sectorale vluchten: Dus de liefhebbers die gemiddelde punten wensen te krijgen op deze vluchten.

Gaarne willen we aan de verenigingen verzoeken om deze documenten te controleren en eventuele onjuistheden/wijzigingen/aanvullingen voor 25 maart door te geven.

De volgende gegevens zijn van belang:

 • Het berekenen van de verenigingskampioenschappen kost €25,- per jaar.
 • De papieren verenigingsuitslag kost €0,25 per lid per vlucht.
 • Papieren prestatieoverzicht aan het einde van het seizoen kost 0,005 per duif (moet voor het aanvang van het seizoen opgegeven worden). De digitale versie is aan het einde van het seizoen kosteloos online te raadplegen.
 • Papieren betaalstaat/afrekenstroken kost €0,15 per liefhebber

De verenigingsuitslag is wel digitaal op de site van Compuclub te vinden. Mocht u toch willen dat Compuclub de verenigingskampioenschappen berekent of dat toch een papieren verenigingsuitslag gewenst is dan dient u dit ook door te geven.

Naast de controle hebben we ook nog twee vragen:

 1. Heeft uw vereniging een vaste telefoonaansluiting in uw inkorflokaal en wat is het nummer?
 2. Heeft uw vereniging een vaste of mobiele internetaansluiting in uw inkorflokaal? Zo ja, welke?

U dient uw reactie te versturen naar wedvluchten@afdeling8gou.nl (voor 25 maart).

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 15 maart 2018 om 17:09 uur

Scroll naar boven