Verenigingsinformatie 2017

Sportvrienden,

Gaarne willen aan de verenigingen verzoeken om het bijgevoegde document te controleren. Dit is het jaarlijkse overzicht dat we naar Compuclub sturen om ervoor te zorgen dat de juiste kampioenschappen voor uw vereniging berekend worden en dat verdere wensen (zoals wel of geen verenigingsuitslag, het aantal kampioenenboekjes, wel of geen papieren betaalstaat, wel of geen papier prestatieoverzicht etc.) uitgevoerd worden. Derhalve vragen we hier kritisch naar te kijken en eventuele onjuistheden/wijzigingen voor 13 april door te geven.

De volgende gegevens zijn van belang:

  • Het berekenen van de verenigingskampioenschappen kost €25,- per jaar.
  • De papieren verenigingsuitslag kost €0,25 per lid per vlucht.
  • Papieren prestatieoverzicht aan het einde van het seizoen kost 0,005 per duif (moet voor het aanvang van het seizoen opgegeven worden). De digitale versie is aan het einde van het seizoen kosteloos online te raadplegen.
  • Papieren betaalstaat/afrekenstroken kost €0,15 per liefhebber

De verenigingsuitslag is wel digitaal op de site van Compuclub te vinden. Mocht u toch willen dat Compuclub de verenigingskampioenschappen berekent of dat toch een papieren verenigingsuitslag gewenst is dan dient u dit ook door te geven. Dit geldt tevens voor de S-vluchten. Als Compuclub de verenigingsuitslag voor de S-vluchten moet maken, moet u dit apart aangeven.

U dient uw reactie te versturen naar wedvluchten@afdeling8gou.nl (voor 13 april).

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 10 april 2017 om 13:05 uur

Scroll naar boven