Verenigingsinformatie 2016 voor Compuclub

Sportvrienden,

Gaarne willen aan de verenigingen verzoeken om het bijgevoegde document te controleren. Dit is het jaarlijkse overzicht dat we naar Compuclub sturen om ervoor te zorgen dat de juiste kampioenschappen voor uw vereniging berekend worden en dat verdere wensen (zoals wel of geen verenigingsuitslag, het aantal kampioenenboekjes, wel of geen papieren betaalstaat, wel of geen papier prestatieoverzicht etc.) uitgevoerd worden. Derhalve vragen we hier kritisch naar te kijken en eventuele onjuistheden/wijzigingen voor 26 maart door te geven.

De volgende gegevens zijn van belang:

  • Het berekenen van de verenigingskampioenschappen kost €25,- per jaar.
  • De papieren verenigingsuitslag kost €0,25 per lid per vlucht.
  • Papieren prestatieoverzicht aan het einde van het seizoen kost 0,005 per duif (moet voor het aanvang van het seizoen opgegeven worden). De digitale versie is aan het einde van het seizoen kosteloos online te raadplegen.
  • Papieren betaalstaat/afrekenstroken kost €0,15 per liefhebber

De verenigingsuitslag is wel digitaal op de site van Compuclub te vinden. Mocht u toch willen dat Compuclub de verenigingskampioenschappen berekent of dat toch een papieren verenigingsuitslag gewenst is (dit in tegenstelling tot 2015), dan dient u dit ook door te geven.

U dient uw reactie te versturen naar wedvluchten@afdeling8gou.nl  (voor 26 maart).

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 16 maart 2016 om 20:31 uur

Scroll naar boven