Uw verenigingsuitslag bij afdeling8gou.nl?

Sportvrienden,

Ook dit jaar is het weer mogelijk om zélf uw verenigingsuitslagen te plaatsen op website van uw afdeling. Zeker als uw vereniging niet over een eigen website beschikt en u toch op een eenvoudige manier uw uitslagen wilt tonen dan is dit een aanrader. Ook als u wél over een eigen website beschikt is het natuurlijk tóch gewoon leuk om de uitslagen op verenigingsniveau gebundeld te zien.
 

Wij bieden een eenvoudig systeem om de uitslag die u in Winver maakt op de website te publiceren. Feitelijk hoeft u de uitslag vanuit Winver alleen maar op te slaan in een tekstbestand dat u daarna direct naar uw eigen verenigingspagina kunt uploaden. Daarnaast is het mogelijk om geplaatste bestanden te hernoemen of te verwijderen en kunt u indien gewenst ook een eigen mappenstructuur aanmaken. Uw uitslagen en kampioenschappen worden permanent bewaard zodat u gemakkelijk terug kunt kijken.
 
Heeft u interesse voor eigen pagina om uw verenigingsuitslagen en of kampioenschappen te plaatsen stuurt u ons dan een verzoek onder vermelding van uw verenigingsnaam, verenigingsnummer en uw lidnummer. Na ontvangst van uw wachtwoord kunt u direct aan de slag. Wilt u eerst nog even precies zien hoe het plaatsen van een uitslag of kampioenschap in z’n werk gaat, bekijk dan deze uitgebreide beschrijving.

 

Voor de verenigingen die vorig jaar ook al mee hebben gedaan: u kunt voor komend seizoen direct aan de slag door zélf een map “2013” te maken en daarin uw uitslagen te uploaden. U hoeft uw deelname dus niet opnieuw te bevestigen. Raadpleeg de lijst met “Beheerders verenigingsuitslag” om te zien wie namens uw vereniging de uitslagen kan uploaden.
NB Mocht u definitief geen gebruik meer willen maken van uw verenigingsuitslagenpagina wilt u dat dan ook doorgeven? Dan kunnen we de menu-link deactiveren zodat bezoekers er niet voor niets op klikken. Alvast bedankt.
 

Met vriendelijke groeten,
Peter M. Visser
Internetcommissie.

Bijgewerkt op 21 april 2013 om 18:53 uur

Scroll naar boven