Toekomst provincie Overijssel

Sportvrienden,

We ontvingen het onderstaande bericht van Trendbureau Overijssel. Derhalve zijn we op zoek naar vijf liefhebbers uit de provincie Overijssel die hieraan mee wil werken. Als u hieraan mee wilt werken, stuur dan gaarne een berichtje voor 19 februari naar secretaris@afdeling8gou.nl.
 
"Het Trendbureau Overijssel (onderdeel provincie) maakt een verkenning naar hoe we in de toekomst met elkaar om zullen gaan.
 
Wij zijn hier over in gesprek met mensen in Overijssel. Dit om te horen wat er volgens hen leeft. Hoe kijken zij naar verschillen in de samenleving?

Hoe denken zij dat we in de toekomst met verschillen omgaan? Wat vrezen en hopen ze voor de toekomst? Wij zouden het ontzettend waardevol vinden om ook gesprekken met duivenmelkers in Overijssel te voeren. Enerzijds omdat we zo divers mogelijke mensen (en beroepen / hobby's) willen spreken, en anderzijds omdat we ook benieuwd zijn naar de toekomst van de sport.
 
Het idee is dat we in gesprek gaan met ongeveer 5 mensen. Dit kan bijvoorbeeld overdag met een hapje of drankje of tijdens een diner verzorgd door ons. Het gesprek zal ongeveer 1,5 uur duren. Ik hoor heel graag of u mij kunt helpen aan duivenmelkers in Overijssel! Is het bijvoorbeeld mogelijk een bericht te plaatsen? 

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 15 februari 2017 om 22:15 uur

Scroll naar boven