Diverse zaken opstart seizoen 2020

Sportvrienden,

Vanaf vandaag staat op de site van Compuclub het vliegprogramma klaar om te downloaden voor in te lezen in Autokon. Dit is een vliegprogramma zonder de marathon vluchten. Wanneer deze bekend zijn, moeten deze nog door de verenigingen zelf handmatig worden toegevoegd.

Verenigingen welke zelf al een paar losplaatsen hadden ingevuld moeten deze eerst verwijderen (seizoenopruiming) voordat het programma toegevoegd wordt.

Omdat we nu nog niet weten of en vanaf we weer in België mogen lossen, kan het zijn dat er een paar losplaatsen gewijzigd moeten worden.

Winver

Er is een nieuwe versie van Winver beschikbaar: Winver 20.02 Covid 19 versie. Bij de verenigingen die een internetverbinding hebben, wordt deze update automatisch gedownload. De andere verenigingen moeten deze zelf downloaden en hiermee Winver updaten.

Deze versie moeten de verenigingen downloaden omdat er geen uitslagen maar aankomstlijsten moeten worden gemaakt. Het is niet toegestaan om uitslagen met punten te maken.

Wanneer bij een controle door het afdelingsbestuur of een vertegenwoordiger namens het bestuur blijkt dat niet de juiste versie van Winver wordt gebruikt, zullen er maatregelingen worden genomen zoals in het protocol worden omschreven.

Afrekenen van de vrachtgelden

De vlieggebied-penningmeesters zullen aan de hand van het opgegeven aantal duiven op de inkorfavond de verschuldigde vrachtgelden bij de verenigingen incasseren. Er komen GEEN (digitale) afrekenstaten van Compuclub!

De verenigingen moeten de vrachtgelden en eventuele verenigings-opslagen met de liefhebbers zelf verrekenen.

Vrachtprijs V-21 van zaterdag 23 mei 2020

Hoewel het de vluchtcode V-21 heeft gekregen, is de vrachtprijs voor de vluchten in de vlieggebieden van aankomende zaterdag vastgesteld op .0,52 per duif, d.w.z. de vrachtprijs van een africhtingsvlucht.

OPHAALROUTES

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 19 mei 2020 om 21:08 uur

Scroll naar boven