Terughalen verdwaalde duiven uit Brabant 2000

Sportvrienden,

Het is gebleken dat veel jonge duiven van de vlucht Breda gestrand zijn in Brabant 2000. Om het terughalen van de duiven te combineren, hebben we in overleg met het regio Noord bestuur de volgende actie in gang gezet. Brabant 2000 heeft een bericht naar de verenigingen uit laten gaan dat op donderdagavond en vrijdagavond verdwaalde duiven vanuit Afdeling 8 met de wagen meegegeven kunnen worden. Zij zullen dan de verdwaalde duiven op een centraal punt verzamelen.

Zaterdag zal ervoor gezorgd worden dat deze duiven opgehaald worden en naar Wezep worden gebracht. In Wezep kunnen dan op zaterdag de duiven opgehaald worden. Hoe laat en hoe dit gaat gebeuren zal zaterdag verder gecommuniceerd worden via het bandje en de afdelingswebsite. Derhalve willen we verenigingen alvast vragen om eventueel in overleg met buurtverenigingen te bekijken wie deze duiven uit Wezep komt ophalen. Op deze manier hopen we toch dat veel jonge duiven toch weer bij de eigenaar terugkomen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Ps. Bij deze de ringseries die in Afdeling 8 Regio Noord uitgegeven zijn. Natuurlijk kunt u ook via de NPO-site controleren van wie de duif is, zodat ook eventuele aangekochte duiven meegegeven kunnen worden.

Bijgewerkt op 7 juli 2016 om 12:17 uur

Scroll naar boven