Start seizoen 2021

Sportvrienden,

Ondanks dat wij nu nog niet weten wat in de nabije toekomst mogelijk is en welke versoepelingen we eind deze maand kunnen verwachten, willen we toch alles gereed hebben om indien mogelijk op vrijdag 2 april te kunnen inkorven voor een trainingsvlucht en de week daarna voor de eerste prijsvlucht V14

Allereerst dienen de inkorflokalen geïnspecteerd te worden en dit willen we op vrijdag 26 en zaterdag 27 maart realiseren. Hiervoor dienen de lokalen conform het nieuwe protocol 1.1, wat u als bijlage aantreft, ingericht te zijn. De bestuursleden zullen met de vereniging een afspraak maken om de controle uit te voeren, waarbij dezelfde bestuursleden, dezelfde lokalen als vorig jaar bezoeken.

Wanneer we met z`n allen onze schouders eronder zetten, maar daarbij niet vergeten de regels m.b.t. corona in acht te nemen, de systemen en documenten weer in orde te brengen zouden we als alles meezit toch een “vliegende“ start kunnen maken. Dat dit geen garantie biedt dat we ook daadwerkelijk volgens bovenstaand plan kunnen starten zult u begrijpen.

Bijlage:

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU

Bijgewerkt op 11 maart 2021 om 19:16 uur

Scroll naar boven