Standaard vliegprogramma en Midfondvluchten


Bestemd voor de Regiobesturen

 

Geacht Regiobestuur,

 

Het afdelingsbestuur heeft op 10 november in de bestuursvergadering de lossingsplaatsen van de midfondvluchten, met inkorving op donderdag, vastgesteld.

 

Do. 14-5 Morlincourt ca. 305 km. tot ca. 400 km.
Do. 11-6 Morlincourt
Do. 25-6 Breuil le Vert ca. 348 km. tot ca. 442 km.
Do. 09-7 Mantes la Jolie ca. 412 km. tot ca. 505 km.

 

Hierbij is rekening gehouden met de kortste afstand (Dreumel) en de verste afstand (Genemuiden). Zoals wellicht bekend ontstaan er zo nu en dan problemen met vluchtcoderingen in elektronische systemen. Dit doet zich zo nu en dan ook voor bij het inkorven bij een andere vereniging.

 

Daarom gaan we in het vliegprogramma een extra kolom met vluchtnummers opnemen. Om het niet ingewikkelder te maken hebben we daarom besloten bij sommige vluchten de bestaande vluchtcodes aan te passen. Dit was nodig omdat in bepaalde elektronische systemen de nummering de 50 niet te boven mag gaan. Zie de bijlage.

 

Wij raden de regio's aan bijgaande lay-out van het vliegprogramma te hanteren en zoals afgesproken zullen de Regio's 1 en 2 resp. 3 de Regio's 3 en 4 zoveel mogelijk voor de korte afstanden een zelfde lossingsplaats bepalen.

 

Ook raden wij u af om nog vanaf Pommeroeul te vliegen. Voor deze lossingsplaats worden extra gelden geheven. Tevens is deze lossingsplaats van de Belgen, waardoor zoals bekend, zij 'eisen' kunnen stellen t.a.v. de volgorde van lossing. De lossingsplaats Menen is een goed alternatief.

 

Zijn er nog onduidelijkheden, dan verneem ik dat wel.

 

m.vr.gr.
namens het afdelingsbestuur

Gerard Kok

Bijlage: Vliegprogramma voor Regios 2009.pdf

Bijgewerkt op 16 november 2008 om 20:50 uur

Scroll naar boven