Software Elektronische Constateersystemen wijzigt in 2016

Sportvrienden,

Gaarne willen we leden en verenigingen nogmaals wijzen op de volgende berichtgeving van de NPO. In 2011 is afgesproken dat er vijf jaar lang niks aan de software van de Elektronische Constateersystemen zou wijzigen. Er zijn in deze vijf jaar wel weer zaken aan het licht gekomen die opgelost moeten worden. Daarom wordt voor het begin van het seizoen 2016 voor alle ECS-systemen een nieuwe softwareversie verspreid.

In de afgelopen maanden zijn de eisen voor de nieuwe software vastgesteld en besproken met de leveranciers van systemen. Op dit moment wordt door de leveranciers de laatste hand gelegd aan de wijziging van de software. Het is de bedoeling de wijzigingen in de maand oktober te testen en dat de tests voor de Nationale Dagen (21 en 22 november 2015) zijn afgerond. De leveranciers hebben dan voldoende tijd om de updates door te voeren. De systemen worden tegelijkertijd ook weer gekeurd en voorzien van goedkeuringsstickers.

Voor verdere informatie willen we gaarne doorverwijzen naar de sites van de leveranciers van de elektronische constateersystemen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 30 oktober 2015 om 20:49 uur

Scroll naar boven