Sluiting opgave verenigingsmeldpost

Sportvrienden,

Onlangs hebben wij alle verenigingen voor de tweede keer verzocht om kenbaar te maken wie bij u als verenigingsmeldpost optreedt. Niet alle verenigingen hebben daar op gereageerd.

Komend jaar dienen de eerste 5 duiven in uw vereniging op de vluchten M19, M24, M26, M28, E21, E23, E27, E29, J34 en J35 via het online meldsysteem op onze website te worden gemeld. Duiven die niet via het meldsysteem zijn gemeld kunnen niet op teletekst worden gepubliceerd.

Wij willen u dringend adviseren om ons uiterlijk 7 mei van de gevraagde meldpostgegevens te voorzien. Als u zich later aanmeldt dan loopt u het risico niet tijdig in het systeem opgenomen te kunnen worden. Van onderstaande verenigingen hebben wij nog geen aanmelding ontvangen:

(geen)

Wij horen graag alsnog zo spoedig mogelijk van u! Deze opsomming wordt steeds geactualiseerd. Voor alle duidelijkheid, wij hebben in ieder geval onderstaande gegevens nodig:

1) Volledige naam van de melder.

2) Emailadres van de melder.

3) Lidnummer van de melder. (geen combinatienummers)

4) Verenigingsnaam.

5) Verenigingsplaats.

6) Verenigingsnummer.

Tot slot willen wij u wijzen op de regelgeving: meldposten dienen de vroegste 5 meldingen die zij ontvangen van de basisleden binnen een één uur na aankomst van de snelste gemelde duif van de vereniging door te geven via het meldsysteem. De regelgeving dat de liefhebber op de NPO-vluchten binnen 15 minuten en midfondvluchten binnen 30 minuten de duiven bij de meldpost gemeld moet hebben, blijft bestaan.

Het wedvluchtreglement van de NPO stelt overigens: “Duiven die buiten de vastgestelde tijd zijn gemeld, kunnen na onderzoek door de wedvluchtorganiserende instantie, uit de uitslag worden genomen.” Wij willen dit graag voorkomen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 30 april 2011 om 18:10 uur

Scroll naar boven