Oproep: Televisieprogramma Nederland Verhuist

Sportvrienden,

Ga jij zelf verhuizen of ken je andere duivenliefhebbers die gaan verhuizen? In het programma 'Nederland Verhuist' willen ze Nederlanders gaan volgen die binnen Nederland verhuizen. Ook iemand die met zijn postduiven verhuist, staat op hun verlanglijstje.

Het programma 'Nederland Verhuist' (Avrotros/NPO1) zal een registratie maken van wat er bij een verhuizing speelt en zal dieper ingaan op iemands persoonlijke verhaal rondom de verhuizing. Alle verhalen hebben een persoonlijk karakter en iedereen krijgt ruim de tijd en gelegenheid zijn persoonlijk verhaal te vertellen.

Ze volgen iemand tijdens een aantal van tevoren afgesproken opnamedagen (2/3 opnamemomenten in totaal, afhankelijk van het verhaal). Ze komen naar de oude én de nieuwe woning. Momenten waarop de filmers langskomen zijn bijvoorbeeld een paar dagen voor de verhuizing, de verhuizing zelf en de eerste avond in het nieuwe huis.

Het programma wordt vanaf 4 juli uitgezonden, vanaf 19.30 uur op NPO1. Opnames lopen tot half juli. Ga jij zelf verhuizen of ken je andere duivenliefhebbers die gaan verhuizen? Laat het weten via marlous.hallers@tuvalu.nl of 035-7630063!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 7 april 2016 om 19:54 uur

Scroll naar boven