Opgaveformulier nationaal inkorfcentra 2015

Sportvrienden,

Bijgaand ontvangt u het formulier voor het aanvragen van een Nationaal Inkorfcentrum. Gelieve dit formulier in te vullen en met vermelding van het verenigingsnummer (op de plaats van de 4 x-jes *) per mail te sturen naar wedvluchten@afdeling8gou.nl. Dit dient uiterlijk vrijdag 17 april 2014 te gebeuren.

Na tijdige ontvangst van de aanvraag, zal het afdelingsbestuur beoordelen of uw vereniging aan de NPO wordt voorgedragen voor een Nationaal Inkorfcentrum.

Gaarne willen u nog wel wijzen op een aantal zaken:

  • Voor de nationale vluchten moeten er minimaal 7 inkorvende liefhebbers zijn, want anders wordt het jaar erop geen Nationaal inkorfcentrum toegekend.
  • Op de nationale vluchten moet er in een nationaal inkorfcentrum ingekorfd worden. Het is dus niet meer toegestaan om dit in de eigen vereniging te doen.
  • Voor de vlucht Bergerac (laatste marathon vlucht) en Argenton (NU-vlucht, maar niet meetellend voor de afdeling) moet ook een inkorfcentrum aangevraagd worden, echter hiervoor is het minimum aantal inkorvende leden 5. Voor de NU vlucht Argenton zal ter zijner tijd nog bekeken worden hoe het vervoer geregeld wordt (en waar aangeleverd moet worden), aangezien dit nog verder op NU-niveau afgestemd dient te worden. Daarbij zal tevens meegenomen worden welke verenigingen een inkorfcentrum hebben aangevraagd en of elke aanvraag gehonoreerd kan worden.
  • Er zal geen nationaal inkorfcentrum aan de volgende verenigingen worden toegekend: 0768, 0771 en 0803. Deze drie verenigingen hadden afgelopen jaar op één van de nationale vluchten(0768 op J37; 0771 op A30 en 0803 op A30) minder dan 5 inkorvende leden.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 30 maart 2015 om 19:47 uur

Scroll naar boven