Opgaveformulier nationaal inkorfcentra 2014

Sportvrienden,

Bijgaand ontvangt u het formulier voor het aanvragen van een Nationaal Inkorfcentrum. Gelieve dit formulier in te vullen en met vermelding van het verenigingsnummer (op de plaats van de 4 x-jes *) per mail te sturen naar wedvluchten@afdeling8gou.nl. Dit dient uiterlijk vrijdag 18 april 2014 te gebeuren.

Na tijdige ontvangst van de aanvraag, zal het afdelingsbestuur beoordelen of uw vereniging aan de NPO wordt voorgedragen voor een Nationaal Inkorfcentrum.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

*) Dit kunt u doen door het formulier eerst op te slaan op uw computer onder uw verenigingsnummer, daarna via WORD het aan te passen en dan vervolgens via mail als bijlage te verzenden.

PS: Wij willen u erop wijzen dat u, bij uw afweging om een Nationaal Inkorfcentrum aan te vragen, goed doordrongen moet zijn wat de voorwaarden zijn. Gelieve de reglementen (zie NPO-site) daarover goed te bekijken. We willen de verenigingen er extra op wijzen dat voor een nationale inkorfcentra belangrijk is om aan het minimum van 5 inkorvende leden te voldoen. Mocht hieraan niet voldaan worden, zal de toekenning van het Nationaal Inkorfcentrum ingetrokken worden en het jaar erop ook niet meer toegekend worden.

Bijgewerkt op 10 april 2014 om 21:56 uur

Scroll naar boven