Ook uw verenigingsuitslag op de website?

 

Het vliegseizoen staat weer voor de deur en wij hopen natuurlijk dat er ook dit jaar weer veel mooie uitslagen worden gemaakt.

 

Vorig jaar hebben we de verenigingen van Afdeling 8 GOU de mogelijkheid geboden om ook hun verenigingsuitslagen via onze website te publiceren. Een aantal verenigingen heeft daar op een leuke manier gebruik van gemaakt.

 

 

Inmiddels zijn er al weer enkele nieuwe aanvragen binnengekomen om in 2009 weer mee te doen. Dat doet ons deugd. Het zou natuurlijk mooi zijn als meerdere verenigingen weer actief meedoen. Dan kunnen vele verenigingsuitslagen snel en overzichtelijk worden doorgebladerd. Tevens worden alle uitslagen gearchiveerd want het is soms maar wat leuk om nog eens even terug te kunnen kijken.

 

Voor alle duidelijkheid: u plaatst de uitslagen geheel zelfstandig op uw eigen verenigingspagina!

 

U maakt daarbij gebruik van uw eigen verenigingsuitslag die u als een eenvoudig tekstbestand via uw eigen computer naar onze website “uploadt”. Daarvoor is een duidelijke beschrijving gemaakt.

 

Heel eenvoudig zelf te doen!

Het wordt dit jaar nog iets gemakkelijker. U bent nu  namelijk vrij om de naamgeving van de uitslagen zelf te bepalen. Als het maar een tekstbestand is – en dus op .txt eindigt. Zo kunt u ook eenvoudig al uw kampioenschappen plaatsen!

 

Als u mee wilt doen, meld u dan aan via een email aan de webmaster. Om uw eigen uitslagenpagina aan te maken hebben wij enkele gegevens nodig:

  • De volledige verenigingsnaam en de vestigingsplaats.
  • De naam, het emailadres en het volledige lidnummer van degene die de uitslagen gaat plaatsen. (en eventueel een tweede persoon)

 

Ook uw verenigingskampioenschappen kunt u op uw eigen pagina plaatsen!

 

Dus bij deze wil ik de verenigingen oproepen om aan ons kenbaar te maken of zij geïnteresseerd zijn om wekelijks hun verenigingsuitslagen aan te bieden.

 

Dan maken we er samen weer iets moois van!

 

 

N.b. Heeft u vorig jaar meegedaan en wilt u nu opnieuw meedoen? En uw gegevens zijn niet gewijzigd? Stuur ons dan een korte bevestiging dat u weer mee wilt doen. U behoudt dan uw eigen inlogcode en wachtwoord voor uw 2009 pagina.

 

N.b. Is u nog wat onduidelijk of wilt u eerst nog wat meer weten? Stuur gewoon even een email.

 

Eén “vaak-gegeven-antwoord” is: nee, er zijn geen kosten aan verbonden. En dat is in deze dure tijden toch ook weer leuk meegenomen.

 

Bijgewerkt op 16 maart 2009 om 21:09 uur

Scroll naar boven