Nieuwsbriefabonnement

Hallo {user_name},

Wij hebben u zojuist toegevoegd als ontvanger van onze nieuwsbrief. Het “hoe en waarom” is beschreven in de voorbereidende nieuwsbrief.
 

Bij deze ontvangt u uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op de website van Afdeling 8 GOU. Let wel: feitelijk hoeft u hier op dit moment dus niets mee te doen!

 

De reden dat wij een gebruikersnaam voor u hebben gemaakt is dat het u de mogelijkheid biedt om onze nieuwsbrieven direct op uw eigen emailadres te ontvangen.

 

Uw toegangsgevens: (wachtwoord is automatisch gegenereerd en hoofdlettergevoelig!)

 

Loginpagina: {site_url}/login
Gebruikersnaam: {user_login}

ind

Wachtwoord: {user_password}

Wij verzoeken u dringend om uw toegangsgegevens als persoonlijk te beschouwen.
 

 

Strikt genomen hadden wij dit ook kunnen regelen zonder u van toegangsgegevens te voorzien maar wij willen u de mogelijkheid bieden om u ook weer voor onze nieuwsbrieven uit te schrijven. Daarvoor dient u dan wél in te loggen.

 

Op de voorpagina vindt u helemaal onderaan een link naar “Aan-/afmelden nieuwsbrief” om uw abonnement te wijzigen. Via het Gebruikersmenu kunt u indien nodig uw wachtwoord en emailadres wijzigen.

Op dit moment bent u automatisch aangemeld voor de standaard nieuwsbrief. Verzending vindt onregelmatig en op initiatief van de afdelingssecretaris plaats.

Let wel: u bent zelf verantwoordelijk voor de actualiteit van uw emailadres. Er is geen koppeling met de ledenadministratie. Als uw emailadres wijzigt, pas hem dan ook op onze website aan!

 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Afdeling 8 GOU.

 

 

 

 

Bijgewerkt op 4 maart 2015 om 14:43 uur

Scroll naar boven