Midfondvlucht M25

Geachte bestuurders, beste sportvriend(in), 

Graag vragen wij uw aandacht voor het onderstaande.

In de loop van de avond hebben wij bericht ontvangen dat de vooruitzichten voor komend weekend er niet geweldig uitzien. Van onze Lossingscommissie en het IWB hebben wij dan ook het advies ontvangen om morgen (vrijdag 25 juni a.s.) een lossing te overwegen. Waarschijnlijk zijn de beste kansen voor een lossing morgen en zal een lossing op zaterdag of zondag moeilijk worden. Daarbij is het advies gegeven om een Oostelijker losplaats te kiezen.

Wij hebben inmiddels besloten om zo nodig dit advies over te nemen. Dit houdt in dat vannacht de ontwikkelingen van het weer in de gaten worden gehouden, maar dat we het advies Oostelijker te lossen overnemen en naar Chalons en Champagne rijden. Op basis van de actuele weerontwikkelingen zal er morgenvroeg een definitief besluit worden genomen of de duiven na een paar uur rust in de loop van de ochtend zullen worden gelost. Via onze website zullen wij u hierin van de actuele informatie op de hoogte houden.

Voor nu willen wij u vragen om rekening te houden met een eventuele lossing op vrijdag. Mochten wij morgen lossen dan blijft de vlucht meetellen voor de kampioenschappen. Willen de verenigingsbestuurders hun leden over het bovenstaande zo spoedig mogelijk informeren zodat ze nog iets kunnen regelen en ze morgen niet verrast worden. We zijn er ons van bewust dat wij de werkende leden mogelijk met een probleem opzadelen. We willen hen dan ook bij voorbaat hiervoor onze excuses aanbieden. We vertrouwen er echter op dat deze leden ook begrip hebben voor deze situatie.

Wij vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU

Bijgewerkt op 24 juni 2021 om 20:42 uur

Scroll naar boven