Meldpost klaar voor 2016?

Sportvrienden,

De eerste officiële “afdelingsmeldvlucht” is E21 Gien op 28 mei 2016. Dat duurt al niet zo lang meer. Daarom lijkt het ons een goed idee om voorgaand een testvlucht te draaien.

Om die reden roepen wij alle meldposten op om komende zaterdag 21 mei enkele proefmeldingen in te voeren. Op die dag zal het systeem de wedvlucht M20 Soissons tonen. Het zou fijn zijn als u daar enigszins realistisch enkele duiven wilt melden. Het moment van invoeren is niet van zo belang.

M20 is ook werkelijk een teletekstvlucht maar dan op basis van de uitslag van Compuclub. Het “oefenen” met melden op onze website staat daar dus geheel los van.

Informatie over het gebruik van het meldsysteem is te vinden via Meldingen – Meldsysteeminformatie.

In het Meldposten-overzicht worden de meldpostgegevens getoond zoals die bij ons bekend zijn. Wilt u controleren of uw verenigingsmeldpost daar op de juiste manier wordt vermeld? Als u als meldpost inlogt ziet u uw eigen gegevens ook terug onder “Mijn GOU”. Wijzigingen of uitbreidingen graag per direct doorgeven.

Voor de nationale vluchten welke in het vliegprogramma met N aangegeven zijn, moeten conform de richtlijnen van de NPO gemeld worden. We verwachten dat de NPO hierover nog met verdere berichtgeving komt, aangezien dit niet meer bij PigeonVillage moet gebeuren.

Vragen, opmerkingen of problemen kunt u sturen naar webmaster@afdeling8gou.nl. Indien nodig c.q. gewenst zullen wij deze proefvlucht nogmaals openstellen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 15 mei 2016 om 20:52 uur

Scroll naar boven