Lossing Nanteuil J34

 

Sportvrienden,

Zoals velen al vernomen zullen hebben heeft het bestuur van Afdeling 9 besloten op de vlucht J34 als afdeling te lossen.

Onderstaande mail heeft het bestuur van Afdeling 8 GOU aan hen verzonden. Om 22.05 uur kregen wij bericht van Afdeling 9 dat ze afzien van een sectorale lossing en dat deze vlucht dus per afdeling gelost zal worden.

“Geacht bestuur afdeling 9

Helaas hebben wij kennis moeten nemen van uw werkwijze om bestaande afspraken, omdat blijkbaar een deel van uw leden dit wenst, niet na te komen en gedurende het spel de spelregels te veranderen. Wij vinden dit hoogst ongepast en geeft er geen blijk van een betrouwbare partner te zijn. Door uw bericht op uw site dat bij gescheiden vervoer ook een lossing samen met afdeling 8 niet aan de orde is, ondergraaft u hiermee ook uw eigen voorstel tot een nieuwe sector indeling in 2022. Wij doen dan ook een dringend beroep op u terug te komen op uw eerdere standpunt en te zorgen voor een sectorale lossing 7,8 en 9 zoals voor het seizoen afgesproken. Dit laat onverlet dat wij de werkwijze van het NPO bestuur t.a.v. sectorale vluchten op zijn minst nogal warrig vinden en dat wij als afdelingen onze eigen afspraken dienen te respecteren.

Graag vernemen wij met spoed uw reactie op bovenstaande, zodat wij onze leden kunnen informeren.”

Met vriendelijke groet,

Bestuur afdeling 8 GOU,

Bijgewerkt op 27 augustus 2021 om 21:12 uur

Scroll naar boven