Losplaatsen aankomend weekend en extra informatie vervolg seizoen 2020

Sportvrienden,

Nadat we u gisteren hebben laten weten dat de wedvluchten voor a.s. weekend ongewijzigd zouden blijven, hebben wij m.n. uit de vlieggebieden ZO en NO van diverse verenigingen opmerkingen/verzoeken gekregen om de sprong vanaf de eerste africhting tot de eerste wedvlucht te verkleinen.

Tevens kregen we via het NPO bureau een verzoek van afdeling 9 welke dit weekend met hun Zuidelijk deel met 2 auto`s in Tienen staan en wij met 3 auto`s uit Zuid om daarvoor een andere losplaats te kiezen, omdat daar maar met hooguit 4 auto`s gelost kan worden.

Rekening houdend met bovenstaande verzoeken hebben wij voor de vlieggebieden ZO en NO de losplaatsen gewijzigd.

Voor het vlieggebied ZO welke met 2 auto`s in Tienen zouden staan de losplaats te wijzigen in Heusden-Zolder. Hierdoor kan vlieggebied ZW met 1 auto in Tienen blijven. Voor het vlieggebied NO hebben we de losplaats gewijzigd in Budel, zodat ook voor dit vlieggebied de sprong vanaf de eerste africhting ook kleiner wordt.

Samengevat betekent dit dat de losplaatsen voor N35 als volgt zullen zijn: NW- Meer/Hazeldonk, NO- Budel, ZW- Tienen en ZO- Heusden-Zolder.

Bijgaand treft u het resterende vliegprogramma jong en natour aan: Resterend vliegprogramma jong en natour

Ook willen wij u erop attenderen dat voor de vluchten J35, J36 en J37 geen sector/NPO- vluchten meer zijn aangezien de NPO deze in de ban heeft gedaan. De meldplicht en het schrijven van een mandenlijst komen bij deze vluchten dan ook te vervallen.

Tot slot zullen alle natourvluchten worden opgehaald bij de lokalen, mits er vijf inkorvende leden zijn. Alleen de vlucht J37 Nanteuil zal moeten worden aangeleverd in de loodsen.

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU

Bijgewerkt op 25 augustus 2020 om 20:36 uur

Scroll naar boven