Ledenadministratie en UDP-bestanden

Sportvrienden,

Inmiddels zijn we alweer een aantal weken onderweg in het nieuwe vliegseizoen en hopen we dat er nog veel mooie vluchten mogen komen.
De afgelopen weken zijn alle UDP-bestanden door de verenigingen ingestuurd en zijn er ook uitslagen van gemaakt. Hierin zijn een aantal dingen opgevallen:

  • Een aantal verenigingen hebben de ledenadministratie niet op orde betreffende onjuiste lidnummers en verkeerde coördinaten van liefhebbers.
  • UDP-bestanden worden te laat ingestuurd.
  • Individuele leden en verenigingen nemen rechtstreeks met Compuclub contact op.

Bovenstaande zaken zijn niet zoals ze beschreven zijn in de reglementen die wij binnen onze afdeling kennen. Daarom heeft het afdelingsbestuur alle verenigingen, waarvan leden onder foutieve lidnummers en/of coördinaten vliegen, hier op gewezen en dienen deze zaken aangepast te worden. Voor de volgende lidnummers is de aanpassing nog niet gedaan door de verenigingen: 0748-0577; 0748-9037; 0911-9287; 1000-0774.
 
Daarnaast willen we alle verenigingen nogmaals wijzen op onderstaande regels:

  • Alle wijzigingen betreffende lidnummers en coördinaten dienen via de ledenadministratie van de NPO ingevoerd te worden. De ledenadministratie van de NPO is leidend. Wanneer lidnummers en coördinaten niet in de ledenadministratie van de NPO staan zullen deze leden ook niet in de uitslag geplaatst worden. (Informatieboek 2013, Punt 7.1)
  • UDP-bestanden dienen op tijd ingestuurd te worden (Informatieboek 2013, Punt 5.7)
    • D-bestand (op de dag van inkorving) dient op de avond van inkorving tot uiterlijk de dag erna voor 08.00 uur ingestuurd te worden.
    • W-bestand (op de dag van afslaan) dient op de avond van afslaan tot uiterlijk 24.00 uur ingestuurd te worden.
  • Alle reclames en vragen betreffende UDP-bestanden en uitslagen dienen aan de wedvluchtverzorgers of de afdelingscontactpersoon gesteld te worden. Het is niet toegestaan zelf reclames aan Compuclub door te geven of hier vragen over te stellen. (Informatieboek 2013, Punt 7.2)

 
Hopende op een juiste naleving van bovenstaande afspraken wensen we u een goed en sportief vliegseizoen toe.
 
Voor vragen betreffende Compuclub, reclames en uitslagen kunt u zich wenden tot E. v.d. Belt (e.van.de.belt@afdeling8gou.nl)

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 13 mei 2013 om 6:17 uur

Scroll naar boven