Ladies League competitie Afdeling 8 GOU

Sportvrienden/sportvriendinnen,

Op de laatste algemene ledenvergadering is aangenomen dat we als afdeling 8 ook een eigen ladies league gaan organiseren. Dit is een competitie voor de dames in onze sport met de daarvoor speciaal uitgegeven ladies league- ringen.

LL Logo Afdeling 8

We houden deze competitie op de V, M, E, J en N- vluchten en er komt een uitslag per vlieggebied. Per deelneemster kan er met maximaal 25 LL- duiven worden deelgenomen. Om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk dames op de uitslag komen is gekozen voor het zogenaamde portie vliegen.

Portie vliegen
Portie vliegen houdt in dat elke deelneemster met maximaal haar eigen te verdienen prijzen op de uitslag komt (1 op 4). Dat wil zeggen dat wanneer men 1 t/m 4 LL- duiven mee heeft maximaal 1 duif op de uitslag komt, 5 t/m 8 duiven mee maximaal 2 prijzen op de uitslag en bij 20 duiven mee maximaal 5 duiven op de uitslag komen.

Wanneer een deelneemster geen lid is maar bij haar man, vriend, oom of zoon mee speelt met de LL- ringen is daarvoor in Winver een extra veld bij de ledenadministratie gemaakt waar de naam van de deelneemster kan worden ingevuld (zie bijlage). Op deze manier komt de deelneemster onder haar eigen naam op de uitslag.

Het is dus belangrijk dat de vereniging de naam van de deelneemster dit invult bij het lid waarbij wordt meegespeelt.

Bijlage:

Schermafbeelding Ladys League

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU

 

 

Bijgewerkt op 31 maart 2021 om 19:43 uur

Scroll naar boven