Ladies League Afdeling 8

Sportvrienden en vriendinnen,

Afgelopen weekend was de eerste wedvlucht van onze duiven en uiteraard ook van de dames die ringnummers op naam hebben gekregen om deel te nemen aan de Ladies Leaque competitie. Op “uitslagen Compuclub” kun u het resultaat van afgelopen weekend bekijken.

Op 31 maart hebben wij via een artikel op de site, geschreven door T. van Binsbergen, iedereen laten weten hoe de naam van de dame ingevoerd moest worden in Winver. Helaas blijkt dat dit op diverse plaatsen niet is gebeurd. Het bestuur is van mening dat iedere dame met haar eigen naam op de uitslag moet staan. De ringen zijn tenslotte aangeschaft voor een dame in kwestie en niet ter meerdere eer en glorie van liefhebbers die reeds met hun eigen naam op de reguliere uitslag prijken. Het is niet voor niets een Ladies competitie.

Wij vertrouwen erop dat de juiste naam aanstaand weekend op de uitslag komt en dat dit via de persoon die in de vereniging voor de verzending van het D bestand aan Compuclub zorgt wordt geregeld. Op de site kunt u het eerder genoemde artikel terugvinden.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU

Bijgewerkt op 20 april 2021 om 12:26 uur

Scroll naar boven