Kampioenschappen

Sportvrienden,

Onlangs heeft Compuclub op haar site, wetende dat de gemiddelde punten i.v.m. de vogelgriep nog berekend moesten worden en zonder overleg met de afdeling, de kampioensstanden gepubliceerd. Helaas zijn deze standen niet de juiste.

Voor aanvang van het seizoen heeft het bestuur een regeling getroffen voor die liefhebbers die getroffen zouden worden door de beperkingen i.v.m. de vogelgriep. De verwachting was dat dit een beperkte periode zou zijn, echter hebben wij door de opeenvolgende uitbraken hier het hele seizoen last van gehad.

Tijdens het seizoen hebben verenigingen die in de getroffen gebieden vielen per discipline aangegeven welke getroffen liefhebbers van de regeling gebruik wensten te maken.

Door de zich opeenvolgende uitbraken, blijkt het een gigantische klus te zijn uit te zoeken wie op welke discipline in aanmerking komt voor gemiddelde punten en deze vervolgens te berekenen. Dit kan voor iedere getroffene anders zijn.

Er wordt hard gewerkt om zo spoedig mogelijk de eerste 10 per onderdeel en generaal voor de getroffen kringen, vlieggebieden en afdeling aan u te presenteren, waarna nog een reclameperiode volgt.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 12 oktober 2022 om 18:15 uur

Scroll naar boven