Kampioenschappen verenigingen & bestellingen Compuclub

Sportvrienden,

In de onderstaande link vindt u het overzicht over de verenigingsinformatie van Compuclub voor het seizoen 2020.

Overzicht verenigingsinformatie voor Compuclub: dit is het jaarlijkse overzicht dat we naar Compuclub sturen om ervoor te zorgen dat de juiste kampioenschappen voor uw vereniging berekend worden en dat verdere wensen (zoals wel of geen verenigingsuitslag, het aantal kampioenenboekjes, wel of geen papieren betaalstaat, wel of geen papier prestatieoverzicht etc.) uitgevoerd worden.

Gaarne willen we aan de verenigingen verzoeken om dit documenten te controleren en eventuele onjuistheden/wijzigingen/aanvullingen voor 29 februari door te geven.

De volgende gegevens zijn van belang: (onderstaande prijzen zijn van 2019. Prijzen 2020 helaas nog niet bekend. Dit maakt deel uit van de onderhandelingen met Compuclub.

  • Het berekenen van de verenigingskampioenschappen kost €25,- per jaar.
  • De papieren verenigingsuitslag kost €0,25 per lid per vlucht.
  • Papieren prestatieoverzicht aan het einde van het seizoen kost € 0,005 per duif (moet voor het aanvang van het seizoen opgegeven worden). De digitale versie is aan het einde van het seizoen kosteloos online te raadplegen.
  • Papieren betaalstaat/afrekenstroken kost € 0,15 per liefhebber

De verenigingsuitslag is wel digitaal op de site van Compuclub te vinden. Mocht u toch willen dat Compuclub de verenigingskampioenschappen berekent of dat toch een papieren verenigingsuitslag gewenst is dan dient u dit ook door te geven.

U dient uw reactie te versturen naar wedvluchten@afdeling8gou.nl (voor 29 februari).

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU.

Bijgewerkt op 4 februari 2020 om 18:00 uur

Scroll naar boven